Juu, siis varmaan aika loppuun kulutettu aihe mutta kumminki,

No mun rehellinen mielipide on : AUTTAKAA JOKU SITÄ TYTTÖPARKAA! Siis voisko kaiikki maailman Paris Hiltonit ja Lindseyt jättää sen rauhaan ja mennä bilettämään jonku muun kanssa. Ei bilettäminen ainakaa auta asiaa britneyn kannalta.jkn

 

Kalju

Siis Briituhan leikkas kaljuks, ja sit se käyttää peruukkia. No oliko siinä sitte järkeä at the first place? No ei mutta, niinhän siinä kävi että Britney meni kampaajalle ja halus ajaa kaljuks. No kampaaja viisaana jätti kaikki leikkely jutut siihen päydälle ja meni kysyy Britneyn turvamieheltä lupaa. Sitte Briitu, päättäväinen tyttö kun on, leikkas ite kaljuks.

britney.jpgNäyttääkö toi nyt sit hirveen hyvältä?

 

Sit Kevin Federline. Kevin, Kevin, Kevin. Se tuli sai vauvan Britneyn kanssa ja häippäs. Juu, juu.. se kai nyt huoltaa niitä vauvoja, tai vauvaa (En oo varma kuinka monta niitä on) Mut tosi kiva Briitulle sit olla vauvojen, oikeudenkäyntien, paparazzien, juorujen ja kaiken maailman huumeitten ja alkoholin kanssa.

Britney-Spears-243.JPGE_BritneyJune12_325.jpg

 

Onko vähän eroa. Ensimmäisessä livassa Britney on niin söpö ja viaton. Tokassa kuvassa on varmaa jo tapahtunu jotai, Briitulla on rahaa, eikä se varmaan säästelly kangasta sen hameessa.

 

britney-spears-crying.jpg

Siis tosta kuvasta tulee paha mieli. Britneyllä on ongelma, masennus tai jotain sen tapasta. Sen pitäs nyt mennä jonnekki kauas kaheks viikoks tai kaheks kuukaudeks.Ilman paparazzeja, oikeutta tai biletystä. Sen pitäs vaa saada apuu ja rau-hoit-tu-a. Koska tossa kunnossa ei oo ees mahollista huolehtia ittestään ja vauvasta.

 

No itseasias nyt tulee just Voicelta Briitun uu biisi "Piece of me", joka on itseasiassa tosi hyvä. Josta huomaa että Briitua voi vielä auttaa. Koska Spears näyttää aika hyväkuntoiselta. Ja sanoista huomaa et se tiedostaa mitä tapahtuu.

 

 

I'm Miss bad media karma
Another day another drama
Guess I can't see no harm
In working and being a mama
And with a kid on my arm
I'm still an exception
And you want a piece of me

No eipä mulla muuta

 

<3mppu